Free Mama избра за свой парньор SONETT - производител на средства за пране и почистване, които опазват водата – носител на живота.


SONETT е сред пионерите в производството на екологични перилни и почистващи препарати от 1977 година насам. Днес продуктите на SONETT може да намерите почти във всички европейски страни. Седалището на фирмата се намира в Дегенхауз, близо до езерото Боден. Близо 90 % от продуктите на SONETT  се продават в био-магазини. Разбирането на SONETT за производство и качество се основава на антропософската духовна наука.

Сертифицирано екологично качество:

Цялата продуктова гама на SONETT има сертификат ECOGARANTIE, знакът за първокласно качество на екологичните перилни и почистващи препарати.

            

Знакът ECOCONTOROL е гаранция, че собствените  критерии за качество се проверяват и доказват редовно от независим контролиращ орган.

 

 

За био почистване на дома и офиса Free Mama използва следните препарати:


Универсален почистващ препарат - щадящ и много икономичен препарат за почистване на подови настилки, кухни, бани, работилници и коли. Препаратът е щадящ към кожата.Препарат за силно замърсени повърхности и обезмаслител Портокал - силно концентриран, чисто растителен препарат и обезмаслител с био портокалово масло. Подходящ за всякакви водоустойчиви повърхности в кухнята, банята, тоалетната и работилницата. Служи като обезмаслител, както и за интензивно почистване на аспиратори, фурни, печки, за отстраняване на масло от метални повърхности в работилници. Използва се за почистване на подове и прозорци.