Free Mama e платформа за професионално почистване и домакинска помощ в гр. София - Поръчайте Вашата услуга на телефон или Viber: 0877 609 605!

Меню

Място за Вашата реклама


media
21.09.2017

Плодовете на есента

Есенните плодове са сладки, насъбрали толкова много слънце от лятото, те са толкова много и с разнообразни вкусове. Тук сме подбрали няколко от тях:

Виж още
08.09.2017

Витоша - планината , човек?

Витоша – никога не е късно   

Аз съм софиянец, роден съм тук и съм израснал тук. И като всеки софиянец се гордея с единственото нещо, което е безспорно привлекателно в нашия град – факта, че столицата ни лежи в полите на една красива планина...
Виж още
media
15.03.2017

Пролетната умора и здравословният сън - източник на младост и красотa

През пролетта всички се оплакваме от пролетната умора! Е ние ще ви кажем най-ефикасният лек за борбата с нея, а именно здравословния сън.

Виж още
17.01.2017

7 причини да намерите своята мотивация за спорт

Нека си го кажем – повечето хора не харесват  да спортуват.

Всеки намира своето оправдание- отнема твърде много време,не обичат да са потни или може би са толкова извън форма, че ги боли мисълта да правят упражнения.


Виж още
media
09.01.2017

Лунна диета 2017

Всички знаем, че Луната и нейните фази влияят на нашето поведение, на съня ни, на месечния цикъл на жената, на теглото и на други. Тайната на лунната диета е, че трябва да я започнете като се съобразите с началото на съответната лунна фаза. Ето как се прилага Лунната диета: