Free Mama e платформа за професионално почистване и домакинска помощ в гр. София - Поръчайте Вашата услуга на телефон или Viber: 0877 609 605!

Меню

Място за Вашата реклама


media
04.10.2017

Есенно почистване на гардероба – почувствай се прекрасно

С настъпването на есента дойде време за сезонното почистване на гардероба.

Но как да го направиш, затрупана си от толкова много дрехи, обувки, половината от които не носиш? Просто покани приятелка да те посъветва да вземеш решение какво да ПОДАРИШ, да ПРОДАДЕШ или пък да ИЗХВЪРЛИШ.

Виж още
media
07.03.2017

Честит 8 март!


Виж още
12.02.2017

Да съчетаем лака и бижутата


Да съчетаем лака на ноктите си с бижутата, които носим? Да, правим го с дрехите си, но да си признаем честно не сме се сетили за бижутата…Виж още
media
11.12.2016

Щастието да бъдеш мама

Нека си признаем - да си родител си е екстремно преживяване. Лично аз определено бих могла да го сложа в графата на големите предизвикателства. Да си на линия 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, без право на отпуск, без награда за изключителни постижения или грамота за служител на месеца определено не е нещо, което може да мине незабелязано.

Виж още
media
07.12.2016

Тенденции в грима

Розовото може да не е вашия любим цвят за дрехи, но пък при гримовете трябва да се замислите. С този цвят може да създадете женствено настроение през деня и нощта.

Вижте нашите предложения:

Виж още
Последно качени
21.03.2018
Пролетното почистване – да изпратим зимата като почистим дома си!
Днес е 21 март – Първа пролет и денят на пролетното равноденствие. Време е да помислим за ежегодното Пролетно почистване.
Виж още