Free Mama e платформа за професионално почистване и домакинска помощ в гр. София - Поръчайте Вашата услуга на телефон или Viber: 0877 609 605!

Меню

Място за Вашата реклама


media

Есента вече настъпи, а с нея навлизат и любимите ни есенни миризми като канела, печени ябълка и тиква.

 

В тенджера с вода нарежете портокали, ябълки, прибавете есенция от ванилия и пръчици канела. Включете котлона да заври водата и оставете да къкри около 10 минути. Целият ви дом ще заухае на топла есен.

 


Подредете шишарки в купа и добавете пръчици канела. Можете да ги напръскате е етерично масло от канела или бор. Тази украса е прекрасна както за есента, така и за идващите зимните празници.

 


В празен буркан добавете сушени плодове, пръчици канела, ядки, шишарки и други които имате налични в къщи. Бурканът не само ще ухае добре, но и ще е акцент в украсата на дома.

 


В малки чашки сложете кафе на зърна и върху тях чаени свещи. Съчетанието е много оригинално и прибавя уникален аромат на топло есенно кафе в дома.

 


Направете гирлянд от сушени/печени портокали, дафинов лист, канелени пръчици и канап. Лесно и бързо. Миризмата на сушените портокали е зареждаща и просто превъзходна!

 


Сложете канелени пръчици в буркан със зехтин, затворете го и изчакайте 2 седмици. След това го отворете и се наслаждавайте!


Снимки: www.thehappierhomemaker.com

www.meatloafandmelodrama.com; www.pinterest.comBuffer Digg
Google LinkedIn Print Reddit StumbleUpon Tumblr Twitter VK Yummly
Подобни продукти
Коментари: 0

Няма коментари

Остави отговор

Моля попълнете всички полета*

Последно качени
21.03.2018
Пролетното почистване – да изпратим зимата като почистим дома си!
Днес е 21 март – Първа пролет и денят на пролетното равноденствие. Време е да помислим за ежегодното Пролетно почистване.
Виж още