Free Mama e платформа за професионално почистване и домакинска помощ в гр. София - Поръчайте Вашата услуга на телефон или Viber: 0877 609 605!

Меню

Място за Вашата реклама


media

С настъпването на есента дойде време за сезонното почистване на гардероба.

Но как да го направиш, затрупана си от толкова много дрехи, обувки, половината от които не носиш? Просто покани приятелка да те посъветва да вземеш решение какво да ПОДАРИШ, да ПРОДАДЕШ или пък да ИЗХВЪРЛИШ.

Прецени кои дрехи все още ти стоят добре. Огледай ги за петна, разшити ръбове, висящи конци и други. Помисли също и дали ще са все още актуални след 1 година?Сортирай ги в отделни купчинки:

Изхвърли всички дрехи, които са захабени, скъсани и които не могат да се поправят.

Продай нещата, които са хубави, но не ти стоят добре. Затова можеш да използваш платформите на olx, ebay или групи във фейсбук.

Зарадвай някого в нужда! Подари дрехите, които са в добро състояние и които не можеш да продадеш.Прекрои нещата, които са хубави и които все още ти харесват, но не ти стоят добре.

За да видиш всъщност колко неща по закачалките носиш реално, можеш да ги обърнеш на обратно. След месец  два ще видиш колко от дрехите, които са по тях, си обърнала и си носила.

 


Задай си следните въпроси?

 

Все още ли ми стои добре?

Все още ли е модерно?

Мога ли да го съчетая с поне още 3 други неща в гардероба ми?

Носила ли съм го в последните 6 – 8 месеца?

 

Разбира се има и изключения, запази дрехите,

с които имаш специални спомени

които са принадлежали на специален за теб член от семейството.

други, които предизвикват у теб сантименти.

 

Най-накрая отдели време и за обувките. Провери за изтъркани токове, отлепени подметки, които могат да се поправят. Почисти ги и подреди според сезона.


След като освободиш достатъчно място в гардероба и направиш чистката, можеш да се обадиш на Free Mama и да поръчаш услугата Почистване на гардероба, гладене и подреждане на есенно-зимните дрехи. Нашите домакини ще се заемат с неговото почистване отвътре, гладенето на вече изпраните есенно-зимни дрехи и тяхното подреждане по местата им.


 

Снимки:  Pinterest

Buffer Digg
Google LinkedIn Print Reddit StumbleUpon Tumblr Twitter VK Yummly
Подобни продукти
Коментари: 0

Няма коментари

Остави отговор

Моля попълнете всички полета*

Последно качени
21.03.2018
Пролетното почистване – да изпратим зимата като почистим дома си!
Днес е 21 март – Първа пролет и денят на пролетното равноденствие. Време е да помислим за ежегодното Пролетно почистване.
Виж още