Производител: Apple
Код на продукта: H001
Наличност: В наличност
58.00 лв.

Възможни варианти

Количество:

Заяви
Съгласен/а съм личните ми данни да бъдат събрани, обработени и съхранявани от Фри Мама ООД. Моля, отбележете с тигче!
Можете да прочетете за Вашите права при събирането, обработването и съхранението на личните Ви данни в секция Поверителност на адрес:
http://freemama.bg/privacy_notice
Вашата поръчка е приета!

Почистването веднъж седмично до 4 часа е нашата стандартна услуга за поддържащо почистване. То се предлага най-често в абонамент с цел поддръжка на жилището. Ако закупите тази услуга. ще те посети Free Mama Домакиня, която ще почисти дома ти, включвайки забърсване на прах, сухо и мокро почистване на настилки, почистване на мокро помощение, изхвърляне на боклук. Разбира се, ти можеш да посочиш твоите приоритети в почистването, с които ние ще се съобразим. Извършването на дейностите зависи от квадратурата на дома ти и неговото състояние. За домакинства по-големи от 90 м2, можеш да закупиш 2 еднократни почиствания или услугата сезонно почистване, в случай, че държиш на цялостно почистване, а не просто на еднократно почистване или поддръжка. Работим с препарати на клиента, а срещу допълнително заплащане, с професионални почистващи препарати.

Това почистване не включва измиване на прозорци.

Редом със стандартната услуга поддържащо почистване, ние предлагаме и услугата гладене. Ние ще изгладим дрехите ти като тениски, блузи, ризи, панталони, поли, бельо, спално бельо и други ако остане време или по зададени приоритети. По-долу виж примерно време за гладене:

10 бр. ризи, блузи, тениски за 40 минути

1 комплект спално бельо за 45 минути

5 чифта дънки/панталони за 40 минути

 

*При наличието на домашни любимци в жилището към всяко посещение се калкулират допълнителни 12 лв.

**За поръчки в населени места, които не са квартали на София се начислява такса транспорт.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Свързани продукти